Muutos ei tapahdu itsestään,
se on tehtävä!

Ende Gelände 2019 + bussi-info

Tapahtumat· Helsinki 19.4.·Helsinki (Myhki / HYMY)·

Turhauttaako tehoton ja epäoikeudemukainen ilmastopolitiikka? Haluatko toimia, mutta vetoomukset, ilmastomarssit, järjestötoiminta tai puoluepolitiikka eivät yksin tunnu riittäviltä? Tervetuloa kuulemaan Ende Gelände -massa-aktiosta ensi kesäkuussa Saksassa. Olemme järjestämässä bussikuljetusta Helsingistä Saksaan.

Ende Gelände on massamuotoiseen suoraan toimintaan perustuva liike ilmasto-oikeudenmukaisuuden puolesta ja kapitalismia vastaan. Liike on järjestänyt vuodesta 2015 alkaen lukuisia aktioita Euroopassa. Viime vuonna Ende Gelände toi Reininmaan hiilikentille 6500 osallistujaa pysäyttämään hetkellisesti RWE-yhtiön hiilikaivosten toiminnan. Seuraava iso aktio järjestetään 19.-24.6. Tapahtumaan järjestetään bussikuljetus Helsingistä Tukholman ja Kööpenhaminan kautta 16.-26.6.

Uutiskirje:
https://www.ende-gelaende.org/en/news/newsletter-39-lets-go/

Tapahtuman järjestää Ende Gelände Finland ja Helsingin yliopiston Maan ystävät

Aika: perjantaina 19.4. klo 18-20
Paikka: Ulrika (Leppäsuonkatu 11), Helsinki
FB: https://www.facebook.com/events/1996513573978929/

--

Järjestötila Ulrika sijaitsee Domus Gaudiumissa (Leppäsuonkatu 11) Etu-Töölössä. Sisäänkäynti on Leppäsuonkadun varrella pienellä aukiolla. Oven vieressä on pyörätelineitä ja summeri, jossa lukee "Ulrika" – paina sitä ja odota, että joku tulee päästämään sinut sisälle. Ulrikaan päästäkseen ei tarvitse kulkea portaita (rakennuksessa on hissi), mutta sisätiloissa on joitakin kynnyksiä. Rakennuksen samassa kerroksessa on esteetön vessa. Lastenrattaat voi jättää Ulrikan eteiseen.

The event is in Finnish and there will be no translation arranged by the organizers. People who are in need of translation can of course bring a friend with them to translate. There will be Ende Gelände info events in English later in the spring.