Muutos ei tapahdu itsestään,
se on tehtävä!

Kansainvälinen verkosto

Suomen Maan ystävät on osa laajaa, kaikissa maanosissa toimivaa 75 jäsenjärjestön Kansainvälistä Maan ystäviä (Friends of the Earth International, FoEI). Vuonna 1971 perustetulla järjestöllä on yhteensä yli 2 miljoonaa jäsentä ja tukijaa.

Verkoston jäsenyyskriteereihin, tehtävään ja tulevaisuudennäkymään voit tutustua suomeksi täällä

Friends of the Earth International

Euroopan Maan ystävät (Friends of the Earth Europe, FoEE) on myös tärkeä yhteistyöverkosto, johon kuulumme. Esim. Euroopan Maan ystävien ilmastokampanjalla (CJE – climate justice and energy) ja Suomen Maan ystävien ilmastokampanjalla on ollut jatkuvaa tiivistä yhteistyötä; vuosittaisia kampanja- ja kampanjoitsijatapaamisia, kerran kuukaudessa CJE:n ohjausryhmän puhelinkokouksia, tiedotusta, kannanottoja jne.

Friends of the Earth Europe

Yhteistyötä on myös Nuorten Maan ystävien (Young Friends of the Earth, YFoE) kanssa; kesäleirejä ja muita tapaamisia, tiedotusta, kannanottoja. YFoEE tarjoaa hyvin aktiivisen verkoston.

Young Friends of the Earth Europe

Kansainvälisessä verkostossa on voimaa ja kokemusta, jota voidaan hyödyntää monin tavoin; jakaa kokemuksia, välittää tietoa, yhdistää voimia kampanjoissa ja kannanotoissa jne. Maan ystävien maailmanlaajuinen verkosto antaa hienoja mahdollisuuksia yhteistyöhön taitavien ja näkemyksellisten työntekijöiden ja aktivistien kanssa.