Muutos ei tapahdu itsestään,
se on tehtävä!

Lahjoita

Voit tukea tavoitteidemme toteutumista ryhtymällä kuukausitukijaksi tai lahjoittamalla sopivaksi katsomasi summan järjestömme tilille. Otamme vastaan myös testamenttilahjoituksia. Kaikki kerätyt varat käytetään ruohonjuuritasolta ponnistavaan työhön ekologisesti kestävämmän ja sosiaalisesti oikeudenmukaisemman maailman puolesta!

Vuonna 2019 Maan ystävien toiminnan painopisteinä ovat ilmastokampanjat Hiilivapaa Suomi, Yhteisöenergia ja Lentoverokampanja, ydinvoiman vastustaminen, kaivoskriittinen toiminta sekä paikallistoiminnan tukeminen ja vapaaehtoistoiminnan kehittäminen. Lisäksi olemme mukana vapaakauppasopimusten (TTIP, CETA, TiSA) sekä rasismin vastaisessa toiminnassa. Toiminta painottuu etukäteen suunnitellun lisäksi myös sen mukaan, mihin vapaaehtoisemme vuoden mittaan tarttuvat. 

Voit lukea toimintasuunnitelmamme kokonaisuudessaan nettisivujemme materiaalit-osiosta.

Lahjoita lahjoitustorilla

Päivitys 22.9.2020: Lahjoitustorilla on tällä hetkellä teknisiä ongelmia eikä lahjoitusten maksu sen kautta ole valitettavasti mahdollista. Voit maksaa lahjoituksesi suoraan tilille alla olevilla ohjeilla. Pahoittelemme ongelmaa.

Voit lahjoittaa kätevästi LAHJOITUSTORIN kautta. Valitse lahjoituskohde ja summa, siirrä lahjoitus ostoskoriin ja kassan kautta sinut ohjataan verkkopankkiisi. Lahjoituksesta ei tule postikuluja. 

Tietyn toimintaryhmän toimintaan annetuista lahjoituksista menee 5 % hallinnointikuluihin Maan ystäville. Tämä on merkitty kunkin lahjoitustuotteen kohdalle erikseen.  

Lahjoita tilille

Tilinumero: FI92 4726 5020 0324 33
Saaja: Maan ystävät ry
Viesti: Lahjoitus

Kuukausitukija

Kuukausitukijaksi voit ryhtyä niin, että lahjoittaessasi Maan ystäville, merkitset maksun toistuvaksi maksuksi omassa verkkopankissasi.

Tilinumero: FI92 4726 5020 0324 33
Saaja: Maan ystävät ry
Viesti: Kuukausitukija
Summa: 20€ (voit itse päättää tukesi suuruuden)
Maksun toistuvuus: Kerran kuukaudessa
Toistuvuus jatkuu: (mihin päivämäärään asti haluat kuukausitukesi jatkuvan)