Muutos ei tapahdu itsestään,
se on tehtävä!

Maksa Maan ystävät ry:n 2017 jäsenmaksusi näillä ohjeilla

Uutiset·19.1.2017·

Kiitos!

Maan ystävät tarvitsee tukeasi toimiakseen tänäkin vuona ekologisesti ja sosiaalisesti kestävämmän maailman puolesta! Tukesi avulla voimme jatkaa toimintaamme ympäristönsuojelun, yhteiskunnallisen ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden, ihmisoikeuksien sekä rauhan ja demokratian edistämisen puolesta.

Maan ystävien toiminta on tänäkin vuonna aktiivista ja tuttuun tapaan erittäin monipuolista! Ilmastokampanjoinnin saralla jatketaan Hiilivapaa Suomi- ja Yhteisöenergia-kampanjoita, sekä vaikutetaan erilaisiin energia- ja ilmastopoliittisiin kysymyksiin paikallisella, valtakunnallisella ja kansainvälisellä tasolla. Ydinvoimatoimintaryhmä keskittyy Fennovoiman ydinvoimalahankkeen vastaiseen kamppailuun. Kaivoskriittinen ryhmä jatkaa Talvivaaran vesiongelmat -kaivosnäyttelyn kehittämistä ja kierrättämistä eri puolilla Suomea, sekä seuraa Suomessa tapahtuvaa kultakaivostoimintaa aktiivisesti. Vesiryhmä jatkaa tiedottamista maailman vesikriisistä piilovesi- ja vesijalanjälkinäkökulmasta. Taloudellisen oikeudenmukaisuuden toiminta jatkuu kansainvälisten vapaakauppasopimusten (TTIP, CETA, TiSA) kritiikin ja vastustamisen merkeissä. Ruokaryhmä tukee omaehtoista paikallista ruoantuotantoa ja ruokapiirejä. Alkuperäiskansat ja yhteys maahan ja metsään -toimijat jatkavat työtään alkuperäiskansojen ja yhteisöllisten maata ja metsää koskevien oikeuksien edistämiseksi. Tämän lisäksi aktiivista paikallista toimintaa on tänäkin vuonna ympäri Suomen. Lisäksi näin kuntavaalien alla vaikutamme aktiivisesti sekä äänestäjien että ehdokkaiden suuntaan Vegelupaus-kampanjan ja Hiilivapaa Suomi -kuntavaalikampanjoinnin puitteissa.

Jos olet jo jäsen, muistathan, että maksamalla jäsenmaksun heti vuoden alussa, säästät järjestön resursseja laskutusta tarkoituksenmukaisempaan toimintaan. Maksathan siis vuoden 2017 jäsenmaksusi mahdollisimman pian, jos et sitä ole jo tehnyt!

MAKSA JÄSENMAKSUSI NÄILLÄ OHJEILLA:
Tilinumero: FI51 4713 3020 0222 36
Saaja: Maan ystävät ry
Maksun viesti: Jäsenen nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, syntymävuosi
Summa: 30€, tai 10€ vähävaraisilta. Halutessasi voit tukea järjestöä isommalla summalla ja maksaa esim. 60€ tai 120€.
(Jos kaikki tiedot eivät mahdu viestiin, voit lähettää loput: toimisto(at)maanystavat.fi)

Mikäli haluat kertaluontoisen maksun sijaan tukea järjestöä kuukausittain, valitse jäsenmaksua maksaessasi omasta verkkopankistasi "Maksun toistuvuus" -> "Kerran kuukaudessa" . "Toistuvuus jatkuu" -kohdasta voit valita, miten kauan haluat toimia kuukausitukijana (esim. 30.6.2017 asti). Voit päättää toistuvan maksun milloin tahansa omasta verkkopankistasi.

Jäsenmaksun maksettuasi olet tervetullut maksutta kaksi kertaa vuodessa järjestettäviin väentapaamisiin (seuraava järjestetään Tampereella huhti-toukokuussa: lisätietoa seuraa pian!), joissa on paljon mielenkiintoista, ajankohtaista ja viihdyttävää ohjelmaa. Jäsenenä olet äänioikeutettu, ja pääset vaikuttamaan päätöksiin järjestön vuosikokouksissa. Jäsenillemme tarjotaan mahdollisuuksien mukaan erilaisia alennuksia, etuja ja korvauksia pitkin vuotta. Maksamalla jäsenmaksusi tuet samalla paikallista kansalaistoimintaa: Maan ystävät ry palauttaa jäsenmaksuista rahaa paikallisryhmilleen sen mukaan, kuinka paljon sillä seudulla asuvat jäsenet maksavat jäsenmaksujaan.

Mikäli et vielä ole jäsen, liittyminen käy kätevästi täällä.
 

LAHJOITTAMINEN MAAN YSTÄVIEN TOIMINTAAN JA KUUKAUSILAHJOITUKSET

Jäsenmaksun lisäksi, voit halutessasi tukea Maan ystävien toimintaa myös lahjoittamalla. Voit lahjoittaa suoraan ydinvoiman vastaiselle toiminnalle, kaivoskriittiselle toiminnalle, ruokatoiminnalle, vesikriisiesitteen uudistamiseksi, Suomen Sosiaalifoorumin järjestämiseksi, ilmastotoiminnalle: Hiilivapaa Suomi tai Yhteisöenergia-kampanjalle. Lahjoitukset teet kätevästi nettisivujemme kautta.

Yleislahjoituksen Maan ystäville voit tehdä suoraan tilille.

OHJEET:
Tilinumero: FI92 4726 5020 0324 33
Saaja: Maan ystävät ry
Viesti: Lahjoitus
Summa: (valitse itsellesi sopiva summa)

Mikäli haluat alkaa kuukausitukijaksi, kirjoita maksun viestiksi "Kuukausitukija" ja valitse maksua maksaessasi omasta verkkopankistasi "Maksun toistuvuus" -> "Kerran kuukaudessa" . "Toistuvuus jatkuu" -kohdasta voit valita, miten kauan haluat toimia kuukausilahjoittajana (esim. 30.6.2017 asti). Voit päättää lahjoittamisen milloin tahansa omasta verkkopankistasi.

 

LISÄTIEDOT JA YHTEYDENOTOT:

Lisätiedot ja yhteydenotot koskien jäsen- tai lahjoitusasioita:
toimisto(at)maanystavat.fi

 

Lämmin kiitos tuestasi! <3